Вітаємо учасників онлайн-семінару регіональної школи новаторства!

17 листопада 2016 р.

Даценко Олександр Васильович

Методичний проект «Інформаційна система методичного забезпечення навчального закладу»
Даценко Олександр Васильович, заступник директора з навчально-виховної роботи Цукрозаводського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Олександрійської районної ради


4 коментарі:

  1. Познайомилася з вашим проектом на засіданні регіональної школи новаторства. Ваш виступ вразив і захопив тоді усю аудиторію. Вважаю проект справді інноваційним і вартим поширення школами Кіровоградщини та України. Цікаво, чи є у вас попередники або наступники на всеукраїнському рівні?

    ВідповістиВидалити
  2. І.Таран, методист ЦМСПС
    Змістовний, методично-різноманітний, актуальний проект. Сучасні навчальні заклади потребують саме такого інформаційного методичного забезпечення для вирішення нагальних завдань в навчально-виховному процесі.

    ВідповістиВидалити
  3. Регіональна школа новаторства дає змогу нам, керівникам, знайомитися із лідерами інноваційного менеджменту. На часі - реалізація саме таких проектів, які змушують рухатися вперед, швидко адаптуватись, працювати з азартом.

    ВідповістиВидалити
  4. Олександр Васильович активно презентує досвід роботи і на рівні Всеукраїнської школи новаторства. Даний проект є сучасним і актуальним. Матеріали стануть у нагоді керівникам навчальних закладів. Бажаю успіхів Вам і педагогічному колективу!

    ВідповістиВидалити